info@chopinsoftware.nl   @chopinsoftware   0800-MAATWERK  

Web development

Wij maken oplossingen geen sites

Wilt u meer weten?

Wij wisselen graag van gedachten met u.

Neem dan nu gelijk contact met ons op
>
Web development


Software ontwikkelen voor het web is een hele algemene kreet, onze dienstverlening op dit vlak is echter vrij specifiek.

Onze diensten zijn te onderscheiden in:

 

Ontwikkelen van webshops

De consument koopt steeds vaker producten via internet. Onder meer vanwege het gemak van winkelen vanuit de luie stoel. Als ondernemer heeft u vaak geen tijd om te leren hoe u een webshop bouwt. Waarschijnlijk heeft u uw handen al vol aan het ondernemen zelf.

Chopin Development Software neemt deze taak graag van u over. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van webshops voor diverse bedrijven. Chopin biedt meerdere mogelijkheden, van een eenvoudige webshop tot een zeer uitgebreide webwinkel met diverse koppelingen.

Uiteraard kunnen wij de webshop geheel naar uw huisstijl bouwen. Daarnaast is het mogelijk om de productcategorieën, producten orders en klanten eenvoudig te managen, beheren en wijzigen. Koppelingen naar uw voorraadbeheersysteem zijn uiteraard ook mogelijk. Wij bieden op dit vlak altijd een stuk maatwerk wat de oplossing goed laat passen binnen uw organisatie in plaats van anders om.

Uiteraard bestaat een basisversie van een webshop uit minimaal een aantal producten of diensten, een winkelwagen-functie en een betaalmethode, zoals bijvoorbeeld Ideal.

 

Integratie van uw offline systemen met uw website

Chopin Software Development heeft ruime ervaring met het koppelen van uw bedrijfssystemen aan uw website of mobile applicaties. Denk hierbij eens aan de voordelen direct klantcontact via uw support systeem in plaats van het bellen naar uw helpdesk. Of laat uw klanten hun order direct in uw systemen plaatsen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar 1 ding hebben ze vaak gemeen; uw bedrijfsprocessen worden er vaak efficienter van en uw klanten ervaren het gemak als extra service.

 

Websites

Voor het ontwerpen van website's , het geven van SEO advies of de implementatie hiervan werken wij samen met een aantal gerenomeerde partners.

 

Technische kernwoorden

WCF, MVC, SQL-Server, ASP.NET, Azure, Umbraco, Razor, vakkennis, EzAds


>
Umbraco


Umbraco is een Open source CMS-systeem dat erg flexibel is. Het systeem leent zich daarnaast uitstekend voor maatwerkoplossingen. Umbraco kan in principe gebruik maken van elk type database met standaard ondersteuning. Het gebruikt uitsluitend open standaarden, zoals XML, XSLT, Razor, MVC, HTML, en CSS.


Beschikbaarheid modules

Umbraco heeft een aantal standaard modules. Het grote voordeel daarvan is dat deze na installatie makkelijk aan de eigen wensen aangepast kunnen worden. Het CMS-systeem maakt geen gebruik van gesloten standaarden, maar is volledig gebaseerd op het .NET Framework van Microsoft. Daardoor zijn extra integratie mogelijkheden met bijvoorbeeld een backoffice mogelijk.


Flexibiliteit en eenvoud

Door het gebruik van .NET binnen Umbraco kan elke .NET ontwikkelaar het CMS makkelijk uitbreiden, of aanpassen.

Bovendien kan een webredacteur na een korte instructie direct aan de slag met Umbraco. Het systeem is makkelijk onder de knie te krijgen. Dat komt onder meer doordat het systeem niet overladen is met vele knoppen op verschillende plekken.

Ook het beheer kan intern verzorgd worden. Een medewerker krijgt dan toegang tot bijvoorbeeld het gebruikersbeheer. Daarmee worden zelf gebruikers, rechten en instellingen van de website beheerd.


"The Internet has always been, and always will be, a magic box -- Marc Andreessen"